Visie & Missie

Oog voor de plant, oog voor de klant.

Wat gebeurt er als je honderd procent inzet op de kwaliteit van de plant en de wens van de klant?

In de wereld van de plantenteelt zien we dat exporteurs en kwekerijen zich voornamelijk richten op een prijs die marktconform is. Veel kwekerijen zetten daarom niet alleen in op mensen met verstand van de plant, maar op medewerkers die de wereld van verkoop snappen.

Producten die zichzelf verkopen

Maar wat zou er gebeuren als we minder in gaan zetten op sales, en meer op het opbouwen van een goede relatie met de klant en de kwaliteit van de plant?

GP Powerplants heeft meer mensen op het land, dan verkopers bij de klant. Onze mensen staan dichter op het proces van stek tot volgroeide plant, dan in de verkoopmodus bij de klant.

Wij geloven dat onze producten zichzelf verkopen, omdat we onze volledige focus leggen op enerzijds plantvriendelijkheid, en anderzijds klantvriendelijkheid.

Zullen we een praatje maken?

Contact opnemen

Trotse kweker van plantjes waar iedereen blij van wordt!

Naar het assortiment

Onze garanties

Kwaliteit en garanties waar wij voor staan

Bij GP Powerplants staan we garant voor betrouwbaarheid en zorgvuldigheid, met oog voor detail en kwaliteit. Onze gespecialiseerde medewerkers werken snel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de zorg voor elke plant. We geloven in klantvriendelijkheid en creëren ruimte voor persoonlijk contact, waardoor we onze klanten met plezier en vakmanschap van dienst zijn.

Contact opnemen

Betrouwbaar
& bespreekbaar

Met oog voor detail en blij met ieder nieuw detail van een groeiend plantje. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te blij te maken. Met snelheid maar nooit ten koste van kwaliteit.

Snel
& zorgvuldig

Zonder te perfectionistisch te worden wel de kwaliteit van ieder plantje kunnen waarborgen. Met onze gespecialiseerde mensen, moderne machines en een flinke dosis passie.

Vriendelijk
& vakkundig

Ruimte om een praatje te maken. GP Powerplants gelooft in plant- én klantvriendelijkheid. Door meer om ons heen te kijken en minder op ons horloge. Vanuit plezier ontstaat het mooiste werk!

Assortiment

Bestel online

Onze planten kenmerken zich door hun enorme houdbaarheid, natuurlijke karakter en een enorme sierwaarde.

Naar het assortiment

Planten

Onze planten zijn niet te verbloemen.

Dagelijks werken wij aan de groei en bloei van planten met een zeer sterke genetica. Die levenskracht vertaalt zich naar de grootste bloemen en de meest vrolijke kleuren. Onze planten kenmerken zich door hun enorme houdbaarheid, natuurlijke karakter en een enorme sierwaarde.

Potten

Onze potten zijn plant-aardig.

Onze planten worden uitgeleverd met de meest milieuvriendelijke potten. Deze bestaan voor meer dan 80% uit recyclebaar materiaal zonder sporen van belastende materialen. Onze potten hebben uitsluitend uit een rustige taupe kleur en bevatten allemaal een plantenpaspoort.

Hoezen

Onze hoezen dekken de lading.

De hoezen die wij gebruiken - staan net zoals wij zelf - voor een vriendelijke en vrolijke uitstraling. Onze goodie hoezen hebben een potmaat van 10,5 cm, waar onze happiness hoezen 12 cm zijn. Ook onze hoezen zijn milieuvriendelijk, en hebben een strakke & nette uitstraling. Alles voor een gezonde plant, en een blije klant.